Type Here to Get Search Results !

Ταχύτερη σύνδεση στο Internet µε το SG TCP Optimizer

Ενας από τους διακαείς πόθους κάθε χρήστη του Internet, είτε είναι downloader, gamer ή και απλός surfer, είναι η µέγιστη απόδοση της σύνδεσής του στο Διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουµε πώς να εκµεταλλευτείτε το SG TCP Optimizer για τη βελτιστοποίηση της σύνδεσής σας.

 Συνήθως, τα παράπονα για αργές συνδέσεις απευθύνονται προς τους παρόχους Internet. Πολλοί χρήστες καταφεύγουν στη γραµµή εξυπηρέτησης του παρόχου τους όταν διαπιστώνουν προβλήµατα µε την ταχύτητα της σύνδεσής τους, για να λάβουν πολύ συχνά την απάντηση ότι φταίει η καλωδίωση του σπιτιού ή ο υπολογιστής/συσκευή, χωρίς να υποδεικνύονται συγκεκριµένες ενέργειες που θα µπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση.
 Tι είναι το SG TCP Optimizer;
 Αν κι εσείς πιστεύετε ότι δεν παίρνετε από τη σύνδεσή σας το µέγιστο που θα µπορούσατε, σας προτείνουµε να δοκιµάσετε το πρόγραµµα SG TCP Optimizer, το οποίο υπόσχεται να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη σύνδεσή σας στο Internet. Το SG TCP Optimizer είναι ένα δωρεάν πρόγραµµα για περιβάλλον Windows, το οποίο µέσα από ένα απλό αλλά πολυλειτουργικό interface µπορεί να βοηθήσει στο tuning και στη γενικότερη βελτιστοποίηση της σύνδεσης στο Internet.
 Το SG TCP Optimizer είναι σχεδιασµένο για να εξαλείφει τις ατέλειες των ρυθµίσεων στο συγκεκριµένο µηχάνηµα όπου θα τρέξει και όχι της σύνδεσής σας στο Internet, γενικότερα. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή του, το πρόγραµµα χρησιµοποιεί ειδικούς αλγορίθµους για να προσδιορίσει το καλύτερο TCP window για τη σύνδεσή σας. Επίσης, κάνει εύκολη τη ρύθµιση άλλων παραµέτρων TCP/IP, όπως είναι ο υπολογισµός του µέγιστου δυνατού πακέτου MTU και του RWIN. Στο άρθρο αυτό δεν θα µπούµε σε λεπτοµέρειες επεξήγησης τεχνικών όρων, παρά µόνο των απαραίτητων. Όµως, όσοι θέλετε να εµβαθύνετε µπορείτε να ανατρέξετε στο στο site του SG TCP Optimizer.
 Λήψη και χρήση
 Μπορείτε να κατεβάσετε το SG TCP Optimizer από το σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Το πρόγραµµα δεν χρειάζεται εγκατάσταση, όµως για να πάρετε το µέγιστο από τη λειτουργικότητά του θα χρειαστεί να το τρέξετε ως Διαχειριστές του συστήµατος [δεξί κλικ > Run As Administrator]. To παράθυρο του προγράµµατος ανοίγει και απεικονίζει τις τρέχουσες ρυθµίσεις του συστήµατός σας. Η πρώτη αλλαγή που µπορείτε να κάνετε είναι να φορτώσετε τις default ρυθµίσεις των Windows 10, επιλέγοντας Settings > Windows Default και πατώντας Apply. To SG TCP Optimizer εµφανίζει ένα παράθυρο µε τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει, ζητώντας την επιβεβαίωσή σας. Επίσης, το πρόγραµµα προσφέρει τη δυνατότητα backup των τρεχουσών ρυθµίσεων, προκειµένου να επαναφέρετε το σύστηµα εύκολα, αν το αποτέλεσµα δεν σας ικανοποιεί. Προτείνουµε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Backup, ώστε να πειραµατιστείτε άφοβα. Ορισµένες φορές θα διαπιστώσετε ότι το πρόγραµµα ζητά επανεκκίνηση του συστήµατος για να εφαρµόσει κάποιες από τις ρυθµίσεις, κάτι που πρέπει να κάνετε, αφού πρώτα αποθηκεύσετε τις εργασίες σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.