Μοιραστείτε τη µουσική σας παντού

Mία από τις βασικές δραστηριότητές µας κατά τη διάρκεια της online “ζωής” µας είναι να µοιραζόµαστε µουσικά κοµµάτια µε φίλους, γνωστούς ή µέσω των κοινωνικών δικτύων. Το Songlink [www.songl.ink] είναι µια online υπηρεσία που θέλει να απλοποιήσει ακόµη περισσότερο αυτή τη διαδικασία, καθώς αναλαµβάνει να δηµιουργήσει το απαραίτητο URL κάθε τραγουδιού για εύκολο διαµοιρασµό.
 Πατώντας το link που δηµιουργεί το Songlink, εµφανίζεται ένα µήνυµα που σας ρωτά µε ποιον τρόπο θέλετε να ακούσετε το κάθε τραγούδι.
Οι υπηρεσίες streaming που υποστηρίζονται είναι τα iTunes, Google Play Music, Spotify, YouTube και Deezer. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η επιλογή γίνεται µόνο µία φορά κι έπειτα όλα τα links που ανοίγει κανείς από το Songlink ανοίγουν µε την προτιµητέα πλατφόρµα. Το πρώτο πράγµα που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε "www.songl.ink" στον browser σας, και από εκεί να αναζητήσετε το τραγούδι που σας ενδιαφέρει. Πληκτρολογώντας στο πεδίο της αναζήτησης, θα δείτε να εµφανίζονται προτάσεις τραγουδιών ανάλογα µε τους όρους της αναζήτησης. Κάτω από το πεδίο της αναζήτησης, προβάλλονται οι τρόποι µε τους οποίους µπορείτε να µοιράζεστε τη µουσική σας, κάνοντας κλικ σε κάθε κουµπί ξεχωριστά. Πατώντας το Preferences επάνω δεξιά, µπορείτε να καθορίσετε τον τρόπο µε τον οποίο θέλετε να ανοίγουν τα links που στέλνετε µέσω του Songlink, κάνοντας κλικ πάνω στην κάθε διαθέσιµη υπηρεσία και πατώντας Save. Μπορείτε να διαλέξετε το No Autodirect Preference, αν δεν επιθυµείτε µία default υπηρεσία βάσει της οποίας θα ανοίγουν τα links σας. Για την αποθήκευση των επιλογών σας, το Songlink χρησιµοποιεί cookies, κι έτσι µπορεί να χρειαστεί να τις ορίσετε ξανά όταν έχετε πρόσβαση σε αυτό µέσω κινητής συσκευής.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη